Vi vil give dig magten tilbage

Mængden af nyheder i den digitale verden er overvældende. At finde netop de informationer, der passer til en given interesse eller fokus, er ofte som at finde en nål i en høstak. Det er nemt at føle at man, som bruger, er prisgivet, og at der ikke er nogen vej udenom at kæmpe sig igennem bunker af irrelevante nyheder i håbet om at finde noget man kan bruge.

Over for dette står en forventning eller et ønske - fra dig selv, kolleger, kunder, arbejdsgiver eller dem du deler interesser med - om at være opdateret. Som nyhedsforbruger har du derfor en udfordring, der kun bliver større med tiden. Mængden af information vokser og vokser, og det vil kræve stadig mere tid at prøve at holde sig up-to-date.

News At Heart er skabt for at løse denne udfordring.

Du sparer tid og får kvalificerede nyheder

Vi giver magten tilbage til nyhedsbrugeren, og sætter dig i stand til at tage kontrollen over din nyhedsstrøm. Du sparer en masse tid, og er samtidig bedre opdateret, fordi du ikke går glip af noget.

På vores platform får du til enhver tid de værktøjer, der sætter dig i stand til at skære igennem støjen, og eliminere den usikkerhed og det tidsspild, den overvældende nyhedsstrøm forårsager.

News At Heart lader dig udvælge, overvåge og tilgå præcis den information der er relevant for dig. Som bruger af vores platform sparer du altså ikke bare tid, du slipper også for at gå glip af relevante nyheder, fordi de drukner i mængden eller gemmer sig på én af utallige sider rundt omkring på nettet.

kontrol

Det der interesserer dig

Vælg kilder og emner - frasorter det uvæsentlige

Relevans

Gå ikke glip af noget

Altid opdateret nyhedsfeed - intet drukner i støj

Belønning

Tjen penge på indsatsen

Udvælg relevante nyheder - få læsere og følgere

Manden bag det hele

News At Heart er skabt af Jan Hald Pedersen. Med sit virke som skatterådgiver for flere revisionsvirksomheder har Jan erfaring med at være fagspecialist, og med udfordringerne ved at følge med i ny viden og relevante sager inden for sit område.

Baseret på denne erfaring, og på oplevelsen af den samme frustration fra mange andre fagspecialister, entusiaster og andre nyhedsbrugere, tænkte Jan, at det måtte være muligt at bruge digitale værktøjer til at gøre det bedre.

Jan Hald Pedersen har udviklet den første version af den digitale "motor", der driver News At Heart - og mindst lige så vigtigt: Han er bannerfører og forkæmper for virksomhedens formål, at give magten tilbage til nyhedsbrugeren!

Kontakt os

Har du spørgsmål til platformen eller løsningerne, eller brug for hjælp eller information? Ring eller skriv en mail - vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomhedsinformationer

News At Heart ApS

Torvet 10
4720 Præstø
Danmark

+45 7734 0662
hello@newsatheart.com

CVR: 32322158

Bank: Nordea

Reg: 2426
Konto: 0722991397

BIC: NDEADKKK
IBAN: DK78 2000 0722 9913 97