Den løsning der passer dig

Vil du have hjælp til at vælge, hvilken af vores løsninger der passer til dine behov? Her kan du se hvad der er det rigtige match mellem dine behov og de muligheder, vi tilbyder.

Card image cap

Læser

Få det der interesserer dig samlet i ét feed. Den gratis løsning er tilpasset dig, som ønsker at få overblik over få nyheder inden for dine interesseområder, eller kun vil følge et enkelt emneområde. Alle grundlæggende værktøjer til håndtering af dit feed er inkluderet.

Card image cap

Redaktør

Denne løsning er målrettet den bruger, som læser mange nyheder, har brug for overblik over flere områder eller for en mere detaljeret sortering. Opret egne målrettede nyhedskanaler og få mulighed for indtægt. En klar emneopdeling gør det typisk mere interessant for andre at følge med, og når de gør det tjener du penge.

Card image cap

Nyhedsrum

Lav et eller flere nyhedskanaler inden for udvalgte områder og stil dem til rådighed for en gruppe mennesker. Løsningen for teams eller virksomheder. Alle egenskaber er inkluderet - dertil kommer en dedikeret intranet-funktion, fælles afregning for alle medlemmer, samt mulighed for at få tilrettet platformen til specifikke behov og ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har brug for hjælp til at opnå en tilfredsstillende brug af News At Heart, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os via denne side - men måske er dit spørgsmål allerede besvaret?

Her finder du en oversigt over de mest almindelige spørgsmål fra brugerne.

Nej - der kommer aldrig til at være eksterne reklamer i dine kanaler, eller andre steder på News At Hearts platform eller hjemmesider.
Platformen er i stand til at vise indhold fra stort set alle websteder med nyheder. Dette omfatter ikke kun websteder, der publicerer et såkaldt RSS-feed, som er beregnet til "reader"-apps og platforme og, men også blogs, virksomheders og foreningers nyhedssider, offentlige sider, kort sagt, ethvert sted på nettet, hvor der publiceres indhold løbende.
Ja - det er muligt for alle medlemmer selv at tilføje webadresser til websteder med nyheder. Platformen sørger selv for, at det samme websted ikke bliver tilføjet mere end én gang.
Nej, News At Heart giver ikke adgang til at læse artikler bag betalingsadgang. Platformen kan vise overskrifter m.m. for dette indhold, men det er op til dig selv at oprette profil eller abonnement, eller hvad den pågældende kilde kræver for at læse indholdet.
Det kan ikke betale sig at prøve at lave en kanal fyldt med klik-jagende artikler. Brugere tildeles point pr. bruger pr. døgn, ikke pr. artikel - det giver således samme point, om en bruger læser én eller 100 artikler i dit feed i det pågældende døgn.
Under din egen kanal kan du klikke på match-ikonet, og angive hvor "fleksibel" visningen af indhold skal være i forhold til match på søgeord. Du kan både angive foretrukne ord med et plus, og ord du ønsker at ekskludere med et minu. Jo mere omhyggelig du er, jo mere præcis bliver din kanal.

Kontakt os

Har du spørgsmål til platformen eller løsningerne, eller brug for hjælp eller information? Ring eller skriv en mail - vi ser frem til at høre fra dig!

Vidste du...?

Udvalget af værktøjer og funktioner på News At Heart giver rigtig mange muligheder. Her på siden deler vi udvalgte tips og gode råd til hvordan du drager størst mulig fordel af platformen og får en endnu mere tilfredsstillende oplevelse.

Lokale nyheder

Vil du gerne følge med i hvad der sker lokalt rundt omkring i Danmark? Så opret et feed med det pågældende postnummer - for eksempel hvor du bor eller har sommerhus. Så finder platformen automatisk de kilder, der udgiver nyheder for dét område.

Udfyld din profil

Det er ikke noget krav for at bruge platformen, at man udfylder sin profil. Eftersom medlemmer kan følge hinandens feeds kan det imidlertid være en god ide at tilføje lidt information til din profil - ikke mindst hvis du gerne vil benytte dig af muligheden for at tjene penge på at andre læser dine feeds.

God navngivning

Når du opretter et feed, så giv det et navn, der hænger sammen med indholdet - det er en fordel, både for dig og andre, at folk med interesse for netop dét indhold nemt kan finde dit feed. Tænk over, hvad folk kunne tænkes at søge efter, når de har den pågældende interesse.

Nyheds-tagging

Du kan hjælpe andre medlemmer med at finde interessante historier ved at tagge dem med relevante ord. Hver gang et andet medlem finder og læser en historie takket være et tag, som du har oprettet, så får du point, som kan udmøntes i indtægt til dig, hvis du har en REDAKTØR- eller NYHEDSRUM-løsning.

Lad os komme igang!

Vi glæder os til at servicere dig.